Πώς έγινε το ατύχημα με πούλμαν στην Αίγινα

 

Όλα ξεκίνησαν όταν σε ένα από τα δύο λεωφορεία που ήταν σταματημένα στο πάρκινγκ της μονής, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, λύθηκε το χειρόφρενο με αποτέλεσμα τρεις μαθήτριες να σφηνώσουν ανάμεσα στα δύο οχήματα.

Στο Κέντρο Υγείας οι μαθήτριες

Οι τρεις μαθήτριες διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Αίγινας με την μία να έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά στον θώρακα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η μία μαθήτρια πήρε εξιτήριο, ενώ οι άλλες δύο μεταφέρονται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Πρόκειται για μαθήτριες, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες είχαν έρθει με το 5ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου, εκδρομή μονοήμερη στο νησί της Αίγινας.

Δύο μαθήτριες στο Παίδων μετα το τροχαίο στην Αίγινα 

Λίγο μετά της τρεις το μεσημέρι οι τρεις μαθήτριες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μία μαθήτρια υπέστη κάκωση στο θώρακα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήεις των γιατρών, η δεύτερη μαθήτρια έχει τραυματιστεί πιο ελαφρά και η τρίτη διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Το τροχαίο έγινε περίπου στις 13.00, έξω από το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου, και η κινητοποίηση ήταν άμεση για τις τρεις μαθήτριες που αρχικά μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας και μέσα σε δυόμιση ώρες, ολοκληρώθηκε η διακομιδή τους στο Παίδων “Αγία Σοφία”.

Πηγή: megatv.com

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال