Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για την εξαφάνιση 19χρονου

 

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του 19χρονου σήμερα, Παρασκευή (12/05) και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του Ρέμα Καταλάϊ, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Η ανακοίνωση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Στις 15.04.2023, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Θεσσαλονίκης ο Katalay (Καταλάϊ) (επ) Rhema (Ρέμα) (ον.), 19 ετών. Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Katalay (Καταλάϊ) (επ) Rhema (Ρέμα) (ον.), σήμερα, 12/05/2023, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Katalay (Καταλάϊ) (επ) Rhema (Ρέμα) (ον), έχει ύψος 1.82 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει μαύρα κοντά μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

Από το: enikos.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال