Κως: Παραμένει κρατούμενος ο 32χρονoς - Αρνείται τις κατηγορίες

 

Αρνήθηκε τις κατηγορίες για αρπαγή, βιασμό και ανθρωποκτονία ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές ενώπιον της Ανακρίτριας στην Κω, μετά από την τρίωρη απολογία του. Μετά την απολογία, η Ανακριτρια διέταξε την προσωρινή κράτησή του.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της δικηγόρου του 32χρονου κ. Αθηνάς Φουντωτού στην ΕΡΤ, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, δεν παραδέχθηκε καμία από τις κατηγορίες που τον βαρύνουν, παρά τις επανειλημμένες ερωτήσεις της Ανακρίτριας.

Παράλληλα η οικογένεια της άτυχης κοπέλας, διά του δικηγόρου της, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας εις βάρος του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού, για το έγκλημα που φέρεται να έχει διαπράξει εις βάρος της Αναστάζια.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Χάρης Ζαβουδάκης, η αστυνομία φαίνεται να έχει “δέσει” με τα στοιχεία που έχει στη διάθεση της την υπόθεση, αφού έγινε έρευνα στα στίγματα που έδωσαν τα κινητά τηλέφωνα τόσο του 32χρονου όσο και της άτυχης 27χρονης Αναστάζια. Στη συνέχεια αξιοποίηθηκαν τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας δυο παρακείμενων σπιτιών.

“Οι Αστυνομικοί της Κω με συνέπεια, με πίστη, με ήθος και ατελείωτες ώρες δουλειάς τα καταφέραμε ξανά. Με τη βοήθεια του Ανθρωποκτονιών, με σεβασμό στην επιστήμη, στην έρευνα και στην τεχνολογία συλλέξαμε όλα τα ικανά στοιχεία, τα συντριπτικά στοιχεία, θα έλεγα, περί της ενοχής του δράστη και αποδείξαμε ότι είμαστε εδώ για την Κοινωνία, για τον Άνθρωπο, για το Δίκαιο, για την Ασφάλεια” ανέφερε στην προσωπική του σελίδα στο facebook o Αστυνομικός Διευθυντής Δωδεκανήσου στη Β’ Διεύθυνση Κω, Θέμης Καλαμάτας.

Μέχρι στιγμής ο 32χρονος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال