Νέα στοιχεία για το έγκλημα στην Κω

 

Στην ανακρίτρια της Κω οδηγήθηκε σήμερα ο 32χρονος με καταγωγή από το Μπαγκλαντές, που κατηγορείται για την αρπαγή, ανθρωποκτονία και βιασμό της 27χρονης από την Πολωνία, για να δώσει απαντήσεις για το φρικτό έγκλημα.

Μέχρι στιγμής, η θέση του 32χρονου κατηγορούμενου παραμένει αμετακίνητη. Αν και επιβεβαιώνει τη συνάντησή του με την 27χρονη, ισχυρίζεται ότι την άφησε στο σημείο που εκείνη είχε ραντεβού με τον Πολωνό σύντροφό της.

«Ήπιαμε μερικές μπύρες και φύγαμε. Την άφησα στο σημείο που η ίδια γνωστοποίησε με μήνυμα από το κινητό της τηλέφωνο στο φίλο της και του είπε ‘έλα να με πάρεις’. Δεν είχα σεξουαλική επαφή μαζί της», κατέθεσε ο 32χρονος κατηγορούμενος.

«Ασχολείται η εισαγγελία της Πολωνίας με το πτώμα του παιδιού μας»

Στο LIVE NEWS μίλησε ο πατέρας της 27χρονης ο οποίος αναφέρει ότι η εισαγγελία της Πολωνίας ανέλαβε τα έξοδα για τη μεταφορά της 27χρονης από την Ελλάδα στον τόπο καταγωγής της για να πραγματοποιηθεί η ταφή του παιδιού τους.

Οι πολωνικές Αρχές μάλιστα, θα πραγματοποιήσουν δεύτερη νεκροψία στο σώμα της άτυχης κοπέλας.

«Αποφασίστηκε και η εισαγγελία της Πολωνίας να ασχοληθεί με το πτώμα του παιδιού μου και η μεταφορά να γίνει με έξοδα της εισαγγελίας. Μετά θα μείνει μόνο η ταφή και υπάρχουν μεγάλα έξοδα. Θα μας μείνουν στην οικογένεια μόνο τα έξοδα της ταφής. Το πολύ πολύ θα γίνει ένας έρανος στο ίντερνετ και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να τη θάψουμε με αξιοπρέπεια. Οι πολωνικές Αρχές θέλουν να κάνουν δεύτερη νεκροψία και στην Πολωνία και για αυτόν τον λόγο πρέπει να μεταφερθεί το σώμα άμεσα εδώ, οπότε το κόστος θα καλυφθεί από αυτούς», δηλώνει ο πατέρας της Αναστάζια.

Είχε δεύτερο κινητό

Όπως προκύπτει από την έρευνα των Αρχών, ο 32χρονος, αμέσως μετά από τη στυγερή δολοφονία, απενεργοποίησε το κινητό που παρέδωσε κατά τη σύλληψή του για να σβήσει τα ίχνη του, ενεργοποίησε όμως μία δεύτερη συσκευή από την οποία προσπαθούσε να αντλήσει πληροφορίες για να αποκρύψει το άγριο έγκλημα.

Το δεύτερο κινητό που χρησιμοποίησε ο κατηγορούμενος δεν έχει εντοπιστεί ακόμα, ωστόσο με την εύρεσή του αναμένεται να προκύψουν και άλλα δεδομένα για να συμπληρωθεί το παζλ και να απαντηθούν ερωτήματα που μέχρι τώρα παραμένουν αναπάντητα.

Πηγή: megatv.com

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال