Κως - Βρέθηκε το κινητό της 27χρονης

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ της Κω με την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα από την Πολωνία, που εργαζόταν ως υπάλληλος σε ξενοδοχείο στην περιοχή Μαρμάρι, για την οποία εκδόθηκε και Missing Alert.

Το κινητό της βρέθηκε τυχαία σήμερα από έναν διερχόμενο, πεταμένο σε ένα σημείο στο δρόμο, στο Μαρμάρι, κοντά στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές που έχει συλληφθεί για την αρπαγή της.

Δίπλα από το σπίτι του είναι ένα πηγάδι όπου έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες όπως και σε άλλα παρακείμενα πηγάδια και κατεβάζουν ειδικές κάμερες. Ο φόβος για τα πηγάδια γίνεται πιο ορατός αφού η περιοχή του έλους ερευνήθηκε σε μεγάλο βαθμό με αρνητικά αποτελέσματα.

Ο συλληφθείς έφερε ίχνη πάλης στο σώμα του ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν ξανθές τρίχες και μία μπλούζα με μία κηλίδα αίματος. Το κινητό θα αναλυθεί, όπως επίσης αναμένονται απαντήσεις από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για τα υπόλοιπα ευρήματα.

Για ένα πλάνο μία ξανθιάς κοπέλας που φαίνεται να έχει καταγράψει μία ταβέρνα στην περιοχή, να περπατάει μόνη της, διαπιστώθηκε πως δεν ήταν εκείνη.

Σημειώνεται ότι το απόγευμα αναμένεται στο νησί και κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής για συνδρομή στους συναδέλφους τους, στο στάδιο των ανακρίσεων και του εντοπισμού στοιχείων.

Πηγή: vimatisko.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال