Μητσοτάκης: Μονόδρομος η αυτοδυναμία της ΝΔ


 Kλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση με φόντο τα προγράμματα των κομμάτων για την υγεία δυο βδομάδες πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ως τη μόνη πολιτική δύναμη που είναι διατεθειμένη να αναλάβει την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας χαρακτήρισε τη ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο λαός τη πήρε την απόφαση του στη κάλπη. Μας είπε κυβερνήστε λύστε μας τα προβλήματα. Και το είπε αυτό γιατί κανείς άλλος δεν είναι διατεθειμένος να αναλάβει την ευθύνη. Όλοι οι άλλοι ασχολούνται με τα πρωτεία της αντιπολίτευση, εμείς όμως για κυβέρνηση ψηφίζουμε», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά, ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτηρίζει μονόδρομο την αυτοδυναμία του κόμματός του προκειμένου να γίνουν οι απαιτούμενες αλλαγές.

«Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση με ασφαλή πλειοψηφία ώστε να προωθήσει τις αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή των πολιτών. Η Αυτοδυναμία της ΝΔ, λοιπόν, γίνεται μονόδρομος, καθώς ταυτίζεται με τη σταθερότητα που αποτελεί προϋπόθεση προόδου».

Ο Αλέξης Τσίπρας από τη Λάρισα έστειλε μήνυμα πως «θα είμαστε εδώ μέχρι να σβήσει ο ήλιος».

«Είμαστε εδώ και θα είμαστε εδώ μαζί σας μέχρι να σβήσει ο ήλιος, θα είμαστε για πάντα μαζί στις επάλξεις τους αγώνες. Γιατί επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως το κόμμα του δεν είναι φωτοβολίδα, αλλά το ώριμο τέκνο της ανάγκης της κοινωνίας.

«Τρέφουν φρούδες ελπίδες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι φωτοβολίδα. Να τους πω δεν είναι φωτοβολίδα αλλά το ώριμο τέκνο της κοινωνίας και του ελληνικού λαού».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης από τον Βόλο τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που μπορεί να μπει ανάχωμα στην παντοδυναμία της ΝΔ

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας που περιοδεύει στη Φθιώτιδα, τόνισε πως ο τόπος δεν χρειάζεται μια αντιπολίτευση μούφα.

«Δεν χρειάζεται μια αντιπολίτευση μούφα, όπως αυτή που κάνουν τα άλλα κόμματα στηρίζοντας βασικές πολιτικές της αντιλαϊκής κυβέρνσης αλλά ισχυρή αντιπολίτευση με πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ», είπε ο γ.γ. του ΚΚΕ.

Το ζήτημα της σταθερής κυβέρνησης και η προοπτική της τρίτης κάλπης απασχολούν τα τηλεοπτικά πάνελ.

Τα κομματικά επιτελεία συνεχίζουν τις περιοδείες τους, 15 μέρες πριν από τις κάλπες.

Πηγή: MEGA TV

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال