Τα τρία ζώδια που θα ζήσουν «χρυσό» καλοκαίρι

 

Χαράς ευαγγέλια θα ζήσουν 3 ζώδια, τα οποία δουν ένα «χρυσό» καλοκαίρι με τα χρήματα να πέφτουν…βροχή.

Οι πλανήτες είναι έτοιμοι να σας χαρίσουν την περιπέτεια που λαχταράτε, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, έστω κι αν δεν το νιώθετε ακόμα.

Σύμφωνα με το marieclaire.gr, από τις 21 Ιουνίου έως τις 23 Σεπτεμβρίου, το καλοκαίρι φέρνει πλήθος όμορφων αλλαγών, για όσους ανήκουν στα παρακάτω ζώδια.

Δείτε αναλυτικά:

Ταύρος

Νιώθετε αυτοπεποίθηση και πληθωρικότητα καθώς ο Δίας συνεχίζει να κινείται στον πρώτο οίκο της ταυτότητάς σας. Αυτή η διέλευση σας γεμίζει με αισιοδοξία και μια στάση που μπορεί να γίνει, καθώς κοιτάτε προς το μέλλον και αφήνετε πίσω σας το παρελθόν.

Οι άνθρωποι εντυπωσιάζονται από εσάς και, το πιο σημαντικό, εσείς εντυπωσιάζεστε από τον εαυτό σας. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για ευκαιρίες και θυμηθείτε να αποφύγετε τις υπερβολές. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για ταξίδια, για νέες γνωριμίες και για διασκέδαση!

Τοξότης

Το καλοκαίρι του 2023 θα σας βοηθήσει να αγκαλιάσετε την αξία σας, καθώς ο Δίας, ο κυρίαρχος πλανήτης του Τοξότη, συνεχίζει να φέρνει την αισιοδοξία και την ανάπτυξή του στον έκτο οίκο της εργασίας και της υγείας σας. Η εύρεση εργασίας θα είναι εύκολη και θα απολαμβάνετε αυτό που κάνετε.

Η προσωπική βελτίωση θα σας γεμίσει με έναν νέο και συναρπαστικό τρόπο. Να είστε υπερήφανοι για την αξία που προσθέτετε στον εργασιακό σας χώρο και θα νιώσετε την ανταμοιβή τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Η Αφροδίτη θα κινείται στον ένατο οίκο σας, τον οίκο των ταξιδιών και της επέκτασης, αυτό το καλοκαίρι. Αυτό που σας γίνεται σαφές μέσα από αυτή τη διέλευση είναι ότι τα πράγματα που σας ικανοποιούν αλλάζουν. Δεν χρειάζεται να κρατάτε κάτι μόνο και μόνο επειδή το επιθυμούσατε κάποτε. Κοιτάξτε μπροστά και αγκαλιάστε τις αλλαγές.

Σκορπιός

Δεν θα πιστεύετε πόσο δυνατή είναι αυτή η περίοδος για εσάς! Με τον Δία στον έβδομο οίκο των συνεργασιών σας και την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία στον δέκατο οίκο της καριέρας σας, είναι η ώρα να αγκαλιάσετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις που πραγματικά λειτουργούν και να απελευθερώσετε εκείνες που σας κρατούν πίσω.

Ο Δίας σάς χαρίζει εξαιρετική τύχη σε συνεργασίες, ενώ τα οικονομικά σας μπορεί να πάρουν μια ώθηση από τις επαγγελματικές σας συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Εν τω μεταξύ, η Αφροδίτη θα σας βάλει να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε και να κατανοήσετε πραγματικά τις προσδοκίες από τον εαυτό σας και τους άλλους.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال