Τέμπη: Επιτήδειος ζήτησε χρήματα από οικογένεια θύματος

 

Σε αστυνομικό τμήμα της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης έγινε καταγγελία για πρόσωπο που προσέγγισε τους γονείς ενός εκ των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη με σκοπό να τους εξαπατήσει.

Το πρόσωπο περιγράφεται ως 30χρονος άνδρας μέτριου αναστήματος και ήταν καλά «διαβασμένο» για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, πριν από λίγο καιρό το πρόσωπο επισκέφθηκε τους γονείς ενός εκ των 57 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη, στο διαμέρισμα όπου ζουν και συστήθηκε ως επιζών του δυστυχήματος. Στη συνέχεια, ανέφερε υποτιθέμενες λεπτομέρειες από τις στιγμές στο κυλικείο του τρένου, πριν από τη μοιραία σύγκρουση, ενώ στη συνέχεια ζήτησε, ανεπιτυχώς, χρήματα επικαλούμενος λόγους ανάγκης.

Από την πλευρά τους, οι γονείς ταράχθηκαν, αλλά δεν πείστηκαν με τα λεγόμενά του, υποψιασμένοι ότι επρόκειτο περί απάτης και του ζήτησαν να φύγει από την οικία τους. Αμέσως απευθύνθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, όπου προέβησαν στην καταγγελία, ενώ ήρθαν και σε επικοινωνία με άλλες οικογένειες θυμάτων, τους οποίους ενημέρωσαν για την επίσκεψη που είχαν δεχθεί. Τότε πληροφορήθηκαν ότι την ίδια τακτική ακολούθησε το ίδιο πρόσωπο και σε μία ακόμη περίπτωση στην περιοχή της Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη.

Τα παραπάνω έφερε στη δημοσιότητα, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δικηγόρος Αντώνης Ξυλουργίδης που εκπροσωπεί την οικογένεια από την Καλαμαριά, θέλοντας, όπως αναφέρει, να ενημερώσει άλλα υποψήφια θύματα ώστε να είναι υποψιασμένα.


Πηγή: lifo.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال