Τι είπε ο 68χρονος που σκότωσε τον 40χρονο στον Πειραιά

 

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 40χρονου παρκαδρόμου στον Πειραιά. Ο 68χρονος, μετά από την δολοφονία πήγε στο σπίτι του, σε κοντινή πολυκατοικία.

Εκεί συνελήφθη από άνδρες της ΕΛΑΣ λίγη ώρα μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση - με κυνηγετικό όπλο - του 40χρονου άνδρα στον Πειραιά.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τη στιγμή που ο ηλικιωμένος δολοφόνησε τον πατέρα των τριών ανήλικων παιδιών και υπάλληλο του πάρκινγκ είπε: «Επιτέλους, τον «τελείωσα», επιτέλους τον σκότωσα».

Πληροφορίες του Mega αναφέρουν ότι όταν ο δράστης έφθασε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά είπε στους αστυνομικούς:

«Είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτηση μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι».

Πατέρας 3 παιδιών το θύμα - «Χαμογελαστός, ευγενικός δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα»

Όπως έγινε γνωστό το θύμα είναι υπάλληλος που εργαζόταν σε πάρκινγκ και μάλιστα ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας 3 παιδιών. Δράστης ένας 68χρονος ο οποίος τον πυροβόλησε με καραμπίνα. Μάλιστα, όπως φαίνεται σε συγκλονιστικό βίντεο του iEidiseis ο ηλικιωμένος πυροβολεί στο πρόσωπο το θύμα και στη συνέχεια του δίνει τη χαριστική βολή.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα ο Alpha και η εκπομπή T-Live το θύμα είναι αλβανικής καταγωγής με τους συναδέλφους του να μιλούν για ένα ήσυχο και καλό παιδί.

Στο δελτίο ειδήσεων του ίδιου σταθμού μεταδόθηκε επίσης πως η γειτονιά κάνει λόγο για ένα «χαμογελαστό, ευγενικό που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα»

Κατά πληροφορίες πριν το αιματηρό περιστατικό υπήρξε διαπληκτιμός μεταξύ των δύο ανδρών.

Έπειτα ο ηλικιωμένος πήγε σπίτι του, πήρε μια καραμπίνα και έπειτα, εν ψυχρώ, πυροβόλησε τον 40χρονο κόβοντας έτσι το νήμα της ζωής του.

από : ieidiseis.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال