Τι λένε τα άστρα για σήμερα Πέμπτη 2 Νοεμβρίου

 

Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 2η ημέρα του Νοεμβρίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Προσοχή ως προς τις αποφάσεις

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Καρκίνο σχηματίζοντας θετικές όψεις τριγώνου με τον Κρόνο και τον Ήλιο και εξαγώνου με τον Δία. Θεωρητικά είναι από τις πιο θετικές ημέρες της εβδομάδας αλλά και του Νοεμβρίου. Από σήμερα αρχίσει να επηρεάζει έντονα η αντίθεση του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Δία στον Ταύρο που γίνεται ακριβείας αύριο το πρωί και δίνει ώθηση στην αισιοδοξία, στην τύχη, αλλά από την άλλη πλευρά και στις υπερβολές και στις παράτυπες συμπεριφορές κι αυτή είναι ίσως η μόνη αρνητική της εκδήλωση. Χρειάζεται ψυχραιμία και ηρεμία του μυαλού όταν έχουμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις κι αυτό που βοηθά σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να έχουμε το βλέμμα μας στον στόχο χωρίς να παρασυρόμαστε από τους γύρω μας, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Δημιουργικά ανοίγματα για θετική εξέλιξη

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο, ανοίγματα θα υπάρξουν για φιλικές συναντήσεις, για οικογενειακές επαφές, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στο σπίτι, στην οικογένεια, στις φιλικές σχέσεις. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή και η καθυστέρηση, θα υπάρχει δυνατότητα να τακτοποιηθούν οι υποθέσεις που αγχώνουν και δημιουργούν ανασφάλεια.

Οι αγχωτικοί χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν τις αρνητικές σκέψεις, αν συντονίσουν τις ενέργειές τους θα καταφέρουν να βάλουν σε τάξη ζητήματα που τους δημιουργούν στρες και αβεβαιότητα. Στον αισθηματικό τομέα στην περίπτωση που γίνουν καινούργιες γνωριμίες θα έχουν την προοπτική να προχωρήσουν σταθερά καταλήγοντας σε σχέση.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο για τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, φέρνει επαγγελματικά ανοίγματα που θα δώσουν ώθηση για προσεγγίσεις και άμεσες επιδιώξεις. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός, αυτοσυγκράτηση, εσωτερική πειθαρχία. Θετικός και συγκροτημένος θα είναι ο τρόπος σκέψης, οι προσδοκίες θα είναι εφικτές, οι συντονισμένες ενέργειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Φεύγουν τα εμπόδια σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για τακτοποίηση ανοικτών λογαριασμών.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, εργασιακές, φιλικές, ευχάριστες θα είναι οι συναναστροφές που θα προκύψουν, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες και για κοινωνική δικτύωση. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ανοίγματα θα υπάρξουν για νέες συνεργασίες, δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Από σήμερα αρχίζει η επιρροή της αντίθεσης του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Δία στον Ταύρο που είναι αρκετά πιεστική και ολοκληρώνεται αύριο το πρωί. Τα θέματα μιας ερωτικής σχέσης ή τα οικονομικά μιας συνεργασίας ή και τα κοινά οικονομικά που έχετε με τον σύντροφο σας μπορεί να σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τη σημερινή μέρα. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να βιαστείτε. Μολονότι η όψη αυτή τείνει να σας κάνει πιο υπερβολικούς και δίνει την αίσθηση του επείγοντος, εσείς δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βιαστείτε να πάρετε μια πολύ σημαντική απόφαση την οποία ίσως μετανιώσετε αργότερα. Προσέξτε ιδιαίτερα και να μην παρασυρθείτε από άσκοπες και ανώφελες αγορές που θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό σας. Καλύτερα να εξερευνήσετε πιο βαθιά τα θέματα σας, να κερδίσετε χρόνο και αργότερα να προχωρήσετε στις σημαντικές σας αποφάσεις.

Ταύρος

Σήμερα η μέρα φέρει την επιρροή της αντίθεσης του Ήλιου που βρίσκεται στον Σκορπιό και του Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σας μολονότι θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί κι εσείς προσπαθείτε να βρείτε αλήθειες και ψέματα στις σχέσεις σας. Όμως η μέρα δεν ευνοεί την ευθυκρισία κι αυτό μπορεί να έχει αποτέλεσμα να αδικήσετε κάποιον ή να νιώσετε εσείς αδικημένοι. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να μην είστε βιαστικοί και πιεστικοί σήμερα. Απολαύστε μια μέρα που μπορεί να σας βοηθήσουν και οι άλλοι να περάσετε καλά. Ακόμη αποφύγετε να δραματοποιήσετε καταστάσεις, να κάνετε υπερβολές ή να είστε παράτυποι. Η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου είναι ιδιαίτερα βοηθητική σε θέματα επικοινωνίας.

Δίδυμοι

Ο Ήλιος από τον Σκορπιό θα σχηματίσει αντίθεση με τον Δία στον Ταύρο που θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί δημιουργώντας ατμόσφαιρας έντασης, αλλά και παράλληλα υπερβολικών αντιδράσεων στην καθημερινότητα σας Προσπαθήστε να είστε όσο γίνεται πιο αντικειμενικοί σήμερα ιδιαίτερα με τους συνεργάτες σας και τους ανθρώπους που δραστηριοποιείστε από κοινού καθημερινά. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες, αλλά μην ανακατέψετε το συναίσθημα σας εκεί που πρέπει να αποφασίζετε μόνο με τη λογική σας. Ακόμη προσπαθήστε να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στις ώρες που αφιερώνετε στη δουλειά κι αυτές που αφιερώνετε στην ξεκούραση σας. Η Σελήνη από την άλλη θα βρίσκεται στον Καρκίνο σχηματίζοντας θετικές όψεις μόνο δημιουργώντας καλύτερες προοπτικές στα οικονομικά σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σήμερα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας σχηματίζοντας μόνο θετικές όψεις και θα σας κάνει πιο δυναμικούς στην προσέγγιση σας σε όλα τα θέματα, αλλά και πιο πρόθυμους να βγείτε, να διασκεδάσετε, να περάσετε καλά. Προσέξτε όμως μην αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε να φέρετε εις πέρας για να μην νιώθετε στο τέλος εξαντλημένοι. Με την αντίθεση που σχηματίζει ο Ήλιος από τον Σκορπιό με τον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο ανάδρομος, μπορεί να έλκεστε από τύπους οι οποίοι μπορεί να σας γοητεύουν μεν, από την άλλη μπορεί να σας δημιουργήσουν και προβλήματα μακροπρόθεσμα ή να είναι κάπως φευγάτοι. Ακόμη είναι σημαντικό σήμερα να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στον χρόνο που αφιερώνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, στον σύντροφο, στα παιδιά σας, αλλά και στον ίδιο σας τον εαυτό. Δεν θα είναι εύκολο αλλά είναι απαραίτητο για να μην νιώθετε ούτε εσείς ριγμένοι ούτε εκείνοι.

Λέων

Η αντίθεση του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον ανάδρομο Δία στον Ταύρο ξεκινά να επηρεάζει από σήμερα, ενώ γίνεται ακριβείας αύριο το πρωί. Έτσι σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στρέφει το ενδιαφέρον σας σε θέματα σπιτιού και οικογένειας στον τομέα που βρίσκεται ο Ήλιος, αλλά η αντίθεση του με τον Δία στον τομέα της καριέρας απειλεί την ισορροπία στην ημέρα αν δεν διαθέσετε τον ανάλογο χρόνο τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στα θέματα των επαγγελματικών. Οι πιέσεις αγαπητοί μου Λέοντες μπορεί να είναι πιο ασφυκτικές και εξαιτίας της Σελήνης στον Καρκίνο που είναι εγκλωβισμένη στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Σίγουρα δεν είναι από τις χαλαρές ημέρες για σας, αλλά με λίγη υπομονή και ίσως δίνοντας περισσότερη προσοχή στην οικογένεια θα περάσετε καλύτερα. Προσπαθήστε να είστε προσγειωμένοι και πρακτικοί στην καθημερινότητα σας στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και μη δίνετε αφορμές για σχόλια.

Παρθένος

Η αντίθεση του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον ανάδρομο Δία στον Ταύρο ξεκινά να επηρεάζει από σήμερα, ενώ γίνεται ακριβείας αύριο το πρωί. Έτσι σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στρέφει το ενδιαφέρον σας σε θέματα σπιτιού και οικογένειας στον τομέα που βρίσκεται ο Ήλιος, αλλά η αντίθεση του με τον Δία στον τομέα της καριέρας απειλεί την ισορροπία στην ημέρα αν δεν διαθέσετε τον ανάλογο χρόνο τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στα θέματα των επαγγελματικών. Οι πιέσεις αγαπητοί μου Λέοντες μπορεί να είναι πιο ασφυκτικές και εξαιτίας της Σελήνης στον Καρκίνο που είναι εγκλωβισμένη στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Σίγουρα δεν είναι από τις χαλαρές ημέρες για σας, αλλά με λίγη υπομονή και ίσως δίνοντας περισσότερη προσοχή στην οικογένεια θα περάσετε καλύτερα. Προσπαθήστε να είστε προσγειωμένοι και πρακτικοί στην καθημερινότητα σας στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και μη δίνετε αφορμές για σχόλια.

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Καρκίνο, εστιάζοντας το ενδιαφέρον σας κυρίως σε θέματα καριέρας. Μάλιστα οι όψεις που σχηματίζει είναι ιδιαίτερα θετικές τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα οικονομικά σας. Η αντίθεση του Ήλιου όμως με τον Δία στον ανάδρομο Ταύρο, που ολοκληρώνεται αύριο το πρωί κι επηρεάζει όμως από σήμερα, μπορεί να σας κάνει πολύ παρορμητικούς σε σχέση με αγορές και γενικώς με τα έξοδα σας. Θα πρέπει όμως να είστε συγκρατημένοι αν δεν θέλετε να βγείτε εντελώς εκτός προϋπολογισμού. Σαφώς πρέπει να είστε προσεκτικοί και στις on-line αγορές. Οτιδήποτε αφορά λογαριασμούς δεν πρέπει να το βλέπετε επιφανειακά. Ακόμη σήμερα είναι μια κάπως ασταθής μέρα και σε συναισθηματικό επίπεδο για σας, γι’ αυτό αποφύγετε παθιασμένες συζητήσεις με τον σύντροφό σας.

Σκορπιός

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και θα σας ωθεί να δείτε τους στόχους σας καλύτερα αλλά και τις σχέσεις σας. Μάλιστα με τις θετικές της όψεις, παρά το άγχος σας για την εξέλιξη κάποιων θεμάτων, τα πράγματα θα είναι καλά στο τέλος. Σήμερα όμως αρχίζει και η επιρροή της αυριανής αντίθεσης του Ήλιου από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Δία. Έτσι αν νιώθετε ότι θέλετε να εκφράσετε σε κάποιον τα συναισθήματα σας, αν κάτι δεν πήγε καλά και θέλετε τώρα να τα ξαναβρείτε ή έστω να γλυκάνετε την κατάσταση, να σπάσετε τον πάγο, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα. Δεν χρειάζεται να το υπεραναλύετε στο μυαλό σας. Χρειάζεται λίγη πίστη, ενσυναίσθηση και μια καλή κουβέντα.

Τοξότης

Μια μέρα αρκετά κουραστική σας περιμένει αγαπητοί μου Τοξότες, καθώς μπορεί να έχουν μαζευτεί αρκετές επαγγελματικές εκκρεμότητες που πρέπει να καλύψετε ή υποχρεώσεις που έχετε κατά καιρούς αναβάλλει και τώρα έρχονται να σας πιέσουν. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση ακόμη και σε παρασκηνιακό επίπεδο στη δουλειά, ή να πρέπει να κάνετε τον διαμεσολαβητή σε μια κατάσταση στον χώρο εργασίας που μπορεί να είναι κάπως αιχμηρή. Προσπαθήστε όμως να μην πιέσετε τον εαυτό σας ιδιαίτερα και αποφύγετε σήμερα να πάρετε παρορμητικά κάποιες αποφάσεις. Προσοχή και στις βιαστικές αγορές. Η αυριανή αντίθεση του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον κυβερνήτη σας Δία, που ολοκληρώνεται αύριο το πρωί και επηρεάζει από σήμερα, απαιτεί να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και στην υγεία συμπεριλαμβανομένης και της ψυχικής και πνευματικής σας υγείας. Μην επιτρέπετε σε κανένα να τη διαταράσσει.

Αιγόκερως

Από σήμερα αρχίζει η επιρροή της αντίθεσης του Ήλιου από τον τομέα φίλων και συνεργατών με τον Δία που ολοκληρώνεται αύριο το πρωί και μπορεί να κάνει πιεστικές τις ανάγκες των ανθρώπων που αποτελούν τον κλειστό σας κύκλο, προσωπικό κι επαγγελματικό, κι εσείς να βρεθείτε στη μέση μην ξέροντας ποιον να ικανοποιήσετε περισσότερο. Με αποτέλεσμα βέβαια να μην έχετε χρόνο γι’ αυτά που θέλετε εσείς να κάνετε. Η καλύτερη βέβαια προσέγγιση θα ήταν να επιλέξετε τις δραστηριότητες σας με βάση τις προσωπικές σας επιθυμίες και ορέξεις! Από την άλλη μπορεί να νιώθετε ότι κάποιοι σας ασκούν αυστηρή κριτική τις πρωινές ώρες κυρίως. Προσπαθήστε να μην αντιδράσετε εγωιστικά. Ακούστε αυτά που λέγονται γιατί μπορεί κάτι να σας ωφελήσει κιόλας. Σε κάθε περίπτωση είναι μια άνετη ημέρα για σας που μπορείτε να διασκεδάσετε λίγο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα τις βραδινές ώρες.

Υδροχόος

Ο Ήλιος βρίσκεται στον Σκορπιό και δίνει έμφαση στον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών και θα σχηματίσει αντίθεση με τον Δία στον Ταύρο αύριο το πρωί, μια όψη που επηρεάζει όμως από σήμερα. Αυτή η όψη μπορεί να σας βρει σε μια κατάσταση που πρέπει να μοιράσετε την προσοχή σας ανάμεσα στη δουλειά και την οικογένεια και ως εκ τούτου να αισθανθείτε μεγαλύτερη πίεση. Προσπαθήστε να κρατήσετε μια ισορροπία και μην ταλαιπωρείτε πολύ τον οργανισμό σας. Μην ξεχνάτε ότι ακόμη ο Άρης βρίσκεται σε κόντρα προς το ζώδιο σας και δημιουργεί μεγαλύτερη κόπωση και ένταση. Η Σελήνη από τον Καρκίνο σχηματίζει θετικές όψεις σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, παραπέμποντας σε μια μέρα με αρκετά καλύτερη ροή τουλάχιστον σε θέματα πρακτικά που αφορούν στη δουλειά.

Ιχθείς

Ξεκινά από σήμερα η επιρροή της αντίθεσης του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Δία στον Ταύρο που σχηματίζεται αύριο το πρωί και ενισχύει τις τάσεις φυγής που μπορεί να έχετε κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα το σώμα να είναι αλλού και το μυαλό να βρίσκεται σε ένα δικό του κόσμο! Ενδεχομένως δε με την αντίθεση αυτή να κάνετε τους άλλους να μην μπορούν να επικοινωνήσουν σωστά μαζί σας. Να μην σας καταλαβαίνουν ή να μην καταλαβαίνετε εσείς τι θέλουν να σας πουν. Επειδή η προσοχή σας θα διαχέεται σε πεντακόσια διαφορετικά πράγματα, η τάση να αφαιρείστε και να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε στα βασικά μπορεί να είναι πολύ έντονη. Προσέχετε και την οδήγηση αλλά και το μεταφορικό σας μέσο. Η Σελήνη στον φιλικό σας Καρκίνο θα βοηθήσει ιδιαίτερα στις σχέσεις σας και στη διάθεσή σας.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال