Κερατσίνι ‑ Τι ισχυρίστηκε ο 42χρονος youtuber

 

Ο κατηγορούμενος 42χρονος youtuber από το Κερατσίνι, ο οποίος κατηγορείται για τον βασανισμό δύο ΑμεΑ σε ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Ο ίδιος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται στην απολογία του στον ανακριτή Πειραιά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 42χρονος ισχυρίστηκε ότι τα άτομα τα οποία εμφανίζονταν στα live του δεν είναι ΑμεΑ και όλες οι πράξεις ήταν με την συναίνεση τους.

Ψάχνουν κανάλι του με «ροζ» περιεχόμενο

Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό πως η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει τις έρευνες εις βάρος του 42χρονου, καθώς εκφράζονται υποψίες ότι διατηρεί κανάλι με «ροζ» περιεχόμενο στο επονομαζόμενο «σκοτεινό διαδίκτυο» ή αλλιώς dark web.

Σε υλικό – βίντεο και φωτογραφίες – που κατέσχεσαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας, εμφανίζεται μια νεαρή κοπέλα να μπαίνει γυμνή σε ένα δωμάτιο και να προβαίνει σε ερωτικές περιπτύξεις. Ο λόγος για την 21χρονη με καταγωγή από τον Άγιο Δομίνικο, η οποία φέρεται να προβαίνει στη συγκεκριμένη πράξη μετά από εντολή του 42χρονου Youtuber, ο οποίος ασκούσε πλήρη έλεγχο πάνω της.

Δεν είναι, ωστόσο, μόνο αυτό το στοιχείο που οδηγεί την έρευνα των αστυνομικών στη συγκεκριμένη κατεύθυνση, μιας και υπάρχουν πληροφορίες ότι ο συλληφθείς μετέδιδε μέσω διαδικτυακού καναλιού live ερωτικές περιπτύξεις.

[Πηγή]

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال