Αγωνία για τον 31χρονο από το Μεσολόγγι που αγνοείται

 

Σε εξέλιξη είναι  αλλά παραμένου άκαρπες οι εκτεταμένες έρευνες ενώ εκκληση για πληροφορίες και συνδρομή στις αναζητήσεις απευθύνεται από την αδερφή του με ανάρτηση που κοινοποιείται στα social media.

 Στην περιοχή βρίσκεται κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ενώ αναζητήσεις γίνονται και με ντρόουν της αστυνομίας.

Ήδη ένα άτομο προσήχθη και βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα. Πρόκειται για έναν τον 50χρονο που φαίρεται να μετέφερε με το αυτοκίνητό του τον αγνοούμενο στην περιοχή του πρώην ΤΕΙ. 

Οι συγγενείς του 31χρονου βρίσκονται σε μεγάλη αγωνία, καθώς δεν υπάρχει κανένας ίχνος του αγνοούμενου παρά μόνο τα στίγματα του κινητού του τηλεφώνου που δόθηκαν από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή του πρώην ΤΕΙ και σε ένα ψηλό σημείο του Αγίου Θωμά. 

Οι δύο αυτές περιοχές “χτενίστηκαν” από τους άνδρες της ΕΜΑΚ, της αστυνομίας, από την Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Μεσολογγίου καθώς και από ομάδες συγγενών και φίλων χωρίς όμως μέχρι στιγμής να βρεθεί το παραμικρό στοιχείο. 

Ο 31χρονος μετέβη για κυνήγι προχθες, Πέμπτη 4  Ιανουαρίου, το απόγευμα και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής. Οι οικείοι του ανησύχησαν και χθες η μητέρα του δήλωσε την εξαφάνιση του οπότε και σήμανε συναγερμός.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال