Βόλος - Αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους ο 50χρονος

 

Προσωρινά ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του στον Βόλο.

Ο 50χρονος αφέθηκε ελεύθερος ενώ του επιβλήθηκε κατ’ οίκον περιορισμός για τη δολοφονία του κουνιάδου του στον Βόλο. Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος συνελήφθη μετά τη δολοφονία του 33χρονου κουνιάδου του όταν όπως υποστηρίζει, έμαθε ότι βίαζε την κόρη του επί χρόνια. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά Μέσα, ανακριτής και εισαγγελέας, διαφώνησαν για την προφυλάκιση ή μη του 50χρονου ωστόσο του επιβλήθηκε ο όρος του κατ' οίκον περιορισμού, στο σπίτι της κόρης του.

Υπενθυμίζεται, ο 50χρονος την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου τραυμάτισε θανάσιμα με καραμπίνα τον κουνιάδο του, λίγες ώρες αφότου ενημερώθηκε από την κόρη του, όπως ισχυρίζεται ότι ο 33χρονος κουνιάδος του τη βίαζε από τα 9 της χρόνια. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο κουνιάδος του την απειλούσε ότι θα αποκαλύψει βιντεοληπτικό υλικό αν δεν του δώσει χρήματα.

Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε είχε πάει να βρει τον κουνιάδο του για να του παραδεχθεί τις πράξεις του και το όπλο το είχε μαζί του για να τον εκφοβίσει. Ωστόσο, λογομάχησαν και το όπλο εκπυρσοκρότησε.

Πηγή: lifo.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال