Πειραιάς: Πατέρας ανήλικης έστησε παγίδα σε παιδεραστή

 

Στα χέρια της αστυνομίας είναι πλέον ένας 43 χρόνος ο οποίος μέσω social media προσπαθούσε να παρασύρει ανήλικες σε συνάντηση, με σκοπό να έρθει σε ερωτική επαφή μαζί τους. Την υπόθεση του παιδόφιλου ξεσκέπασε μία ανήλικη από τον Πειραιά.

Ο 43χρονος άρχισε να της μιλάει στο instagram ερωτικά και να της στέλνει άσεμνο υλικό, με σκοπό να την παρασύρει σε συνάντηση για την ικανοποίηση των αρρωστημένων ορμών του. Η ανήλικη ενημέρωσε αμέσως τον πατέρα της για την επικοινωνία της με τον 43 χρονό και εκείνος παριστάνοντας την κόρη του, έκλεισε ραντεβού μαζί του σε σπίτι στον Πειραιά. Όταν ο 43χρονος μπήκε μέσα σε αυτό, αντί για την ανήλικη συνάντησε τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι του πέρασαν αμέσως χειροπέδες.

Μαζί του είχε σακίδιο πλάτης που περιείχε ερωτικά βοηθήματα – εξαρτήματα, καθώς και usb - με στιγμιότυπα από τις συνομιλίες με την ανήλικη, φωτογραφίες και βίντεο άσεμνου περιεχομένου.

Ο 43χρονος είναι κάτοικος Πάτρας εκεί οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών ερεύνησαν το σπίτι του και στο όχημά του, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων με αντίστοιχο περιεχόμενο.

Οι κατασχεθείσες συσκευές απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, παραπέμφθηκε σε Ανακριτή και παραγγέλθηκε η φυλάκισή του.

Πηγή: ieidiseis.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال