Γλυφάδα: Το χρονικό της επίθεσης με τους 3 νεκρούς

 

Νεκροί από τους πυροβολισμούς στη Γλυφάδα έπεσαν η ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής, η 77χρονη Μαρία Καρνέση, ο 80χρονος γαμπρός της, Αντώνης Βλασσάκης και ο 75χρονος πρώην καπετάνιος και εργαζόμενος της εταιρείας, Ηλίας Κουκουλάρης. 

Ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης ήταν ο 74χρονος Αντέλ Αριστείδης Ελ Μπουράυ, από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Πρόσφατα είχε απολυθεί από τη ναυτιλιακή εταιρεία, στην οποία εργαζόταν ως φροντιστής των σπιτιών των ιδιοκτητών της. 

Πώς κινήθηκε ο δράστης 

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης στη Γλυφάδα μπήκε στο υπόγειο των γραφείων της εταιρείας με το αυτοκίνητό του, ένα ασημί Nissan X-Trail και πάρκαρε. 

Ανέβηκε από τη σκάλα στον πρώτο όροφο και πυροβόλησε εναντίον των τριών θυμάτων, της Μαρίας Καρνέση, του Αντώνη Βλασσάκη και του Ηλία Κουκουλάρη, τραυματίζοντάς τους θανάσιμα. 

Στη συνέχεια, ο 74χρονος δράστης των πυροβολισμών στη Γλυφάδα επέστρεψε στο υπόγειο, όπου αυτοκτόνησε. Το πτώμα του βρέθηκε σε αποθήκη του υπογείου, ενώ δίπλα του ήταν μια καραμπίνα, με την οποία αυτοπυροβολήθηκε. Επίσης, στο αυτοκίνητο του δράστη βρέθηκε και ένα περίστροφο. 

Ποιος ήταν ο δράστης της τριπλής δολοφονίας στη Γλυφάδα 

Ο ένοπλος που άνοιξε πυρ σκορπίζοντας τον θάνατο και τον πανικό στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας ήταν ο 74χρονος Αντέλ Αριστείδης Ελ Μπουράυ. 

Είχε γεννηθεί στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου στις 25 Ιουλίου 1948 και υπήρξε υπάλληλος της ναυτιλιακής εταιρείας για περίπου 36 χρόνια. 

Ο 74χρονος απολύθηκε πρόσφατα από την εταιρεία, στην οποία εργαζόταν ως φροντιστής των σπιτιών των ιδιοκτητών. Αυτό το γεγονός φαίνεται ότι αποτέλεσε το κίνητρό του για τη δολοφονική επίθεση στη ναυτιλιακή. 

Δύο εργαζόμενες της εταιρείας κρύφτηκαν για να γλιτώσουν 

Όταν η ομάδα της ΕΚΑΜ έκανε έφοδο στη κτήριο της ναυτιλιακής εταιρείας εντόπισε τους τέσσερις νεκρούς- τον δράστη και τα τρία θύματά του- ενώ απεγκλώβισε και δύο εργαζόμενες. 

Οι γυναίκες είχαν κρυφτεί προκειμένου να γλιτώσουν από τους πυροβολισμούς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο υπάλληλοι μεταφέρθηκαν στο «Ασκληπιείο» Βούλας για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. 

Πηγή: lifo.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال