Δευτέρα συνάντηση Μητσοτάκη με τους αγρότες

 

Ελήφθη η επιστολή από εκπροσώπους των μπλόκων και ο πρωθυπουργός είναι διατεθειμένος να τους συναντήσει την Δευτέρα αλλά αναμένουμε να δούμε ποιους θα συναντήσει και ποιους θα εκπροσωπούν, είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση, στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συνακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης. 

Για το αν θα συναντηθεί ενώ έχουν γίνει στο μεσοδιάστημα αποκλεισμοί δρόμων είπε: «Έχει ληφθεί ένα αίτημα και προτίθεται να συναντήσει τους αγρότες την Δευτέρα αλλά πρέπει να μάθουμε ποιοι θα είναι πάντως το είπε ξεκάθαρα στο Χαϊδάρι: Ανοιχτοί δρόμοι για συνέχιση του διαλόγου. Υπάρχουν σοβαρά αιτήματα που έχουν τεθεί κατά καιρούς, υπάρχει καλή διάθεση και πολλά αιτήματα που έχουν να κάνουν με το πετρέλαιο και την ΚΑΠ. Εμείς και το ΕΛΚ στο οποίο ανήκουμε είμαστε οι πρώτοι που έχουμε ζητήσει ήπια μετάβαση στην ΚΑΠ».

«Ανοιχτός διάλογος με ανοιχτούς δρόμους. Κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο, όσο δίκαιο και αν είναι το αίτημά του, και να διαταράσσει την κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός χθες στον αγροτικό κόσμο, ο οποίος όμως σκληραίνει τη στάση του, ενισχύοντας τα μπλόκα σε διάφορα κομβικά σημεία της Περιφέρειας και προχωρώντας σε συμβολικούς αποκλεισμούς εθνικών και επαρχιακών οδών, αλλά και τελωνείων

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال