Τα σοκαριστικά βίντεο που οδήγησαν στη σύλληψη του γνωστού youtuber

Οι αναλυτές της ασφάλειας του τελευταίους μήνες είχαν βάλει στο στόχαστρό τους, τον 35χρονο youtuber σε μια προσπάθεια να συλλέξουν αποδεικτικά στοιχεία και να πρόχώρησουν στη σύλληψη του.

Στα δύο βίντεο που προκαλούν αποτροπιασμό, εμφανίζονται ΑμεΑ να εκτελούν εντολές προκειμένου να πρωταγωνιστήσουν σε σεξουαλικές πράξεις και να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των ακολούθων του «Αρχηγού», που πλήρωναν για να μπουν στο προφίλ του στο TikTok.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην έφοδο που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του βρήκαν και κατέσχεσαν επτά σκληρούς δίσκους που περιείχαν βιντεοληπτικό υλικό και έχουν αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας.

Σύμφωνα με το διαβιαβιστικό που παρουσίασε το newsit.gr και στο οποίο αποτυπωνόταν η δράση του 35χρονου, ο κατηγορούμενος youtuber είχε προβεί σε κατ΄ εξακολούθηση κακοποιητικές συμπεριφορές που περιελάμβαναν εξυβρίσεις, σωματικές βλάβες και σεξουαλικές πράξεις σε βάρος ατόμων με αναπηρία. Κι όλα αυτά σε ζωντανή μετάδοση μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: newsit.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال